Contactblad


zoeken op Velt Genk

Je kan nu ook het archief van het contactblad doorzoeken. Typ je zoekterm in bovenstaande zoekbox…

Voorpagina contactblad

Bijna 10 jaar, en honderd nummers lang, heeft Eric Houben vrijwel iedere maand een nieuw nummer gemaakt van het contactblad, dat werd toegestuurd aan ieder lid van onze afdeling. Iedere maand een berg werk, en telkens een puik resultaat. Dat verdient een dikke pluim!
Eric kondigde aan dat hij er na honderd nummers mee zou ophouden, en het nummer van maart 2013 is dan ook het laatste. Een sluitstuk van een huzarenwerk. Eric kan nu wat tijd vrijmaken voor andere — belangrijkere — zaken… En wellicht kan hij het niet laten, en kunnen we hier nog wel eens een artikeltje van hem publiceren, zonder de maandelijkse rush van het moeten.

Een archief van 100 nummers boordevol interessante informatie en zottigheden. De oorspronkelijke motivatie voor de oprichting van deze website was om dit archief te ontsluiten, zodat al deze informatie terug te vinden is op trefwoord. We zijn eraan aan het werken.

Wij werken aan een nieuwe manier om onze leden op de hoogte te houden en uit te nodigen voor onze activiteiten. We blijven onze leden hiervoor per post aanschrijven, maar ook de digitale media zullen we verder uitwerken…